За мен

за мен

Аз съм Мира и съм майка блогър.

Аз съм Мира майка на един малък змей – Мишо и една прекрасна фея Ирина . 

Уча психология. Записвам се на много трениги, вебинари, курсове свързани с детското възпитание и развитие, защото темата ме вълнува. Имам хоби да записвам и прилагам трикове, от това което науча.  Вярвам, че ако ги споделям това има смисъл и ще има повече щастливи родители с щастливи деца.

 

 

Пускане на видеото
Моята история

Когато станах майка изпаднах в достта ситуации, в които не знаех как да постъпя.

 

Някак си почувствах, че родителите сме като едни пилоти на самолет, които не знаем как сме излетели, как да го управляваме. Просто не сме учили как да бъдем пилоти. Ние не можем да кацнем, постоянно оправяме и зареждаме в движение нашите самолети. И понякога пропадаме, после се изравняваме и въобще е много сложно да управляваш без знания. Отпуска няма, почивни дни също, да се откажеш не можеш, даже и парашут нямаш. Децата имат парашути и така си тръгват от нас, но ние си оставаме пилоти (родители ) до края на живота ни. 

Чувстваш ли се и ти така?

 

На мен тази ситуация не ми допада и затова започнах да уча постоянно на тази тема. Искам да знам как да пилотирам как да се справям в трудни ситуции, как да излизам от тях без поражения.

Освен това както всяка майка искам децата ми да станат смели, целеустремени, уверени и щастливи хора и вярвам,че така ще успея.

 

Споделям в социалните мрежи много от наученото, с цел да има повече щастливи семейства с добри отношения