Книгата “Адаптация към детската градина… за 30 дни“

Адаптация към детската градина... за 30 дни

Тази книга е за теб, ако

 • Тази година Вашето дете ще тръгва на детска градина и искате да му помогнете да се адаптира по-бързо, без излишен стрес.
 • Искате да знаете как да избегнете трудната адаптация и как можете да подготвите детето стъпка по стъпка, за да му помогнете в този труден за него момент
 • Искате да изградите рутина и стратегии, които да помогнат не само на детето, но и на теб.
 • Детето е много привързано към теб и много рядко сте се разделяли с него.
 • Искате да заведете детето си на детска градина със спокойствие, знаейки, че там му е добре и се чувства в безопасност.
Купи книгата за 34 лева
Адаптация към детската градина... за 30 дни

Казвам се Мира Христова И съм майка на две деца, с които ми се наложи да преминем заедно през 6 адаптации в детски градини. Уча магистратура психология.

Книгата “Адаптация към детската градина.. за 30 дни”, от която продавам вече 2ри тираж помогна на много семейства да преминат адаптацията в детската без истерии и драми.

Имам блог в тик ток „1001 трика за щастливи родители“ с 42 хил. последователи, в който споделям изпробвани от мен трикове, които съм научила от курсове, книги и от които постоянно прилагам наученото. Минала съм 2 курса по адаптация в детската градина.

Отзиви към книгата “Адаптация към детската градина… за 30 дни“

Адаптация към детската градина... за 30 дни

Tonii /cat.pis_pisswoman/

Здравей, Мира! Обещах да ти споделя отзив за книгата и сега ще го направя. Благодаря от все сърце за произведението, което си създала! Наистина!!

Благодаря, че имам късмета точно с помощта на твоята книга да пусна детето си на ясла. Ходи от 1 седмица и е изключително спокоен. Няма рев сутрин, отива с желание и знае точно кога ще отида да го взема. Изключително ти благодаря и ще препоръчвам книгата ти и на други майки!

След повторно адаптиране с моята книга Здравей, Мира! Искам да ти благодаря още веднъж за книгата, която си създала! Детето ми толкова добре се е адаптирало в детската, че винаги когато минавахме покрай сградата винаги искаше да влиза и викаше “децата”.

След половин месец боледуване и 1 месец отпуск на 1 септември толкова се зарадва на госпожата си като я видя, че веднага и се нахвърли! Много ти благодаря, че улесни живота ни!

Адаптация към детската градина... за 30 дни

mom_camera_by_kami_veselinova

Мама Ками с камера Мира, огромно благодаря за подкрепата, идеите и цялата помощ 🥰🥰🥰 Сутринта нямахме нито една сълза, дори ми даде да му обуя пантофите / преди ги обуваха вътре, след като се успокои/. Но все още не мога да свикна с това бързо оставяне. Сърцето ми се скъса… Обух го и избягах бързо, той си влезе и не се обърна за чао. Желая ти хубав и усмихнат ден!

Адаптация към детската градина... за 30 дни

veselina

Здравейте, Преди време закупих книгата за детската градина. Дъщеря ми посещава ясла от месец и смятам, че книгата значително помогна за успешното адаптиране и сравнително редките драми! Наистина сте се постарали, замисъла и илюстрациите са страхотни, направо е като наръчник! Поздрави, благодаря за полезното съдържание, което предоставяте!

Адаптация към детската градина... за 30 дни

Анелия Димитрова

Здравейте ! Определено книгата ви беше полезна за нас ! Най-ценното и полезното в книгата, което спомогна адаптацията и разбирането за случващото се е това , че е направена не само като четиво за възрастен . С помощта на приятните илюстрации , игри и задачи успях да грабна вниманието на детето. По този начин ежедневно успявахме да обсъдим по забавен начин какво му предстои . Когато е болен и отсъства за повече време я прелистваме често , за да не му е много трудно тръгването пак . Определено си заслужава . Следя с интерес съветите и триковете , които давате , свързани с родителството.

Адаптация към детската градина... за 30 дни

Даяна Иванова /daqna232/

Здравейте! Да, даже вече е прочетена и започнах да прилагам доста от съветите. Още не сме започнали задачките по дни, но останалото е много полезно и го прилагам. Още днес детето вече беше по- спокойно. Искам да ви благодаря ,защото определено научих доста неща от вас ! Желая ви приятен и успешен ден!

Благодарение на книгата “Адаптация към детската градина.. за 30 дни“

 • Ще намалите до минимум драмите, големите истерии сутрин и след детска,които могат да продължават месеци наред
 • Ще получите лесен и конкретен план как чрез игри да подготвите детето си за детската градина
 • Ще ти помогне да разберете детето ти как се чувства и с какво можете да го подкрепите и облекчите в този труден момент.
 • Ще избегнете грешки, които ще ти спестят безсънни нощи за семейството ти, напикаване, много боледуване на детето ти.
 • Ще намалите тревожността си, с което ще предадете и на детето увереност, че това което се случва е нормално и така по-лесно ще се адаптира.
 • Ще имате много трикове, реплики и техники, с които ще можете да действате по време на подготовката и самата адаптация.
 • Ще Ви спести време, защото няма да се налага сами да измисляте как ще подготвяте цялото семейство за промяната, така че този преход да стане плавен, без тревога, а по забавен и приятен начин.
Купи книгата за 34 лева

Адаптация към детската градина... за 30 дни

С какво е по-различна “Адаптация към детската градина… за 30 дни“

“Адаптация към детската градина.. за 30 дни” е практична книга план за подготовка за адаптацията. Тя е кратка, без локуми и истории. Четете и прилагате, без да губите ценно време. Освен за родителя е и за детето, така че да го включим в процеса по най- подходящият за него начин на тази възраст , а именно с игра. На родителите не им се налага да измислят нищо, просто трябва да следват стъпките, даже и да им е останало само месец до началото на детската градина.

Ще насочи родителя на какво да наблегне в подготовката на детето си, на какво да обърне внимание и да не пропуснете нещо важно, така че да на детето да му е по-лесно и комфортно в детската градина. Книгата е цветна, увлича децата лесно и има много трикове и идеи, с които да помогне на родителите да се справят с трудните моменти по креативен начин.