Политика за връщане

Правила за връщане

В резюме:

Ако искате да върнете продуктите си по някаква причина, ние сме тук, за да ви помогнем! Ние предлагаме безплатно връщане в рамките на 15 дни от получаване на поръчката ви. Можете да върнете продуктите си чрез куриерските услуги на Спиди.

Моля, да ни изпратите по имейл  m.momstricks@gmail.com какво искате да върнете, име, банкова сметка

Моля, имайте предвид следните изключения от нашата политика за връщане и замяна:

– Върнатите артикули трябва да бъдат с етикетите си и да бъдат в оригиналната им опаковка

– Върнатите артикули не трябва да имат видими признаци на износване или употреба

За да започнете връщане, моля, изпълнете следните 3 прости стъпки:

1) пишете ни на m.momstricks@gmail.com причина за връщане, артикул, вашето име, телефон, адрес, номер на поръчката

2) Моля, посочете продуктите, които искате да върнете на предоставената фактура при доставката с описанието на продуктите.

3) Оставете пратката в най-близкия офис на Спиди или запазете куриер на https://www.speedy.bg/send/

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или на m.momstricks@gmail.com

 

Пълен юридически текст:

Нашата политика на връщане е 15 дни. Ако след покупката ви са минали 15 дни, за съжаление не можем да Ви предложим възстановяване.

За да отговаряте на условията за връщане, Вашият артикул трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в който сте го получили. Той трябва също да бъде в оригиналната си опаковка.

Допълнителни невъзстановими елементи:

За да завършите връщането си, изискваме разписка или доказателство за покупка.

* Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсват части поради причини, които не се дължат на нашата грешка.

* Всеки артикул, който се връща повече от 15 дни след доставката

Възстановявания (ако е приложимо)

След като бъдат получени и проверени, ще Ви изпратим имейл, за да Ви уведомим, че сме получили върнатата Ви стока. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на възстановяването.

Ако бъдете одобрени, възстановяването ще бъде обработено и дебит ще бъде приложен автоматично към кредитната ви карта или оригиналния начин на плащане в рамките на 6 брой работни дни.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с банката си. Често има време за обработка, преди да бъде осчетоводено възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на адрес m.momstricks@gmail.com

Заменяния

Имате право на безплатна замяна при дефектни продукти.

Подаръци

Ако продуктът е закупен като подарък, когато е закупен и е изпратен директно до вас, ще получите кредит за подарък за стойността на връщането. След получаване на върнат артикул, ще Ви бъде изпратен подаръчен сертификат.

Ако продуктът не е бил маркиран като подарък при закупуване или подателя е направил поръчката, за да ви я подари по-късно, ние ще направим възстановяване на стойността на купувача.

Доставка

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта си на адрес: бизнес парк Ж.К. Дианабад бл.28, София.

При покупки на територията на Република България, връщането не е за наша сметка.

В зависимост от мястото, където живеете, времето, което може да отнеме, за да достигне до обменяния от вас продукт, може да е различно.

Ако изпращате артикул над 75лв, трябва да обмислите използването на услугата за превоз, която може да се следи, или закупуването на застраховка за превоз. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия от вас артикул.

—–––––––––––––

Политика за връщане на пратка

РЕКЛАМАЦИЯ

Въпреки, че процентът на дефекти на доставените стоки е нисък, добре е да се знае, че ще решим възможните възникнали такива без забавяне с цел Вашето удовлетворение. В наш интерес е да решим предявената рекламация възможно най-бързо, затова не се притеснявайте, че ще чакате по-дълго от необходимото (обикновено всичко се решава в рамките на няколко дни).

Как да направя рекламация?

В случай, че решите да направите рекламация на стока, изпратете я на адрес:

Напишете ни на емайл m.momstricks@gmail.com какво искате да върнете, причината за връщане, банкова сметка и телефон и ще се свържем с Вяс за да се уговорим за връщане на продекта.

Ще Ви информираме писмено за хода на рекламацията, най-вече за приемането, обработването или отхвърлянето на рекламацията, по електронната поща или с текстови съобщения. Можем също да се свържем с Вас по телефона.

Ние своевременно ще вземем решение по рекламацията. Правилното уреждането на претенцията, включително отстраняването на дефекта, няма да отнеме повече от 30 дни. В противен случай имате право да направите отказ от договора за покупко-продажба. За спазване на този срок, от съществено значение е да осигурите необходимото сътрудничество.

В кои случаи мога да направя рекламация?

Ние сме отговорни за недостатъци, които се проявяват по стоката при доставка и в течение на следващите 24 месеца. Не носим обаче отговорност за възникнали нови дефекти, особено ако те са причинени от неправилна употреба. При употребявани стоки не носим отговорност за недостатъци, съответстващи на степента на употреба или износване на използвана стока. В случай на стоки с посочен срок на годност, ние отговаряме за това, че стоката ще бъде годна за употреба през целия този период.

Моля, имайте предвид, че повишената чувствителност или алергична реакция към доставените стоки не може само по себе си да се счита за дефект. По същия начин, недостатъците по подаръци и други безплатни услуги, които предоставяме в допълнение на Вашата поръчка, не се считат за дефект. Снимките на стоки в нашия електронен магазин са само илюстративни и не представляват обвързващо описание на свойствата на стоките (например опаковката може да се различава поради промяна, направена от производителя).

Какви са моите права при рекламация?

В случай на дефект по стоката, можем съвместно да договорим компенсация под формата на ваучер.

Освен това, Вие имате право да поискате отстраняване на повредата чрез повторна доставка или ремонт.

Ако такова отстраняване на дефекта е невъзможно или неоправдано за нас, Вие имате право да поискате отстъпка от покупната цена. В този случай запазвате стоката и ние ще Ви възстановим част от покупната цена.

Ако се касае за съществен дефект, можете също да направите отказ от договора за покупка. В този случай ни изпратете стоката обратно и ние ще Ви възстановим пълната цена на продукта.

Контакти

В случай, че имате въпроси относно  рекламациите, свържете се с нас на имейл m.momstricks@gmail.com или тел. +359 883466333.

 

Имате ли въпроси? Пишете ни.

Вашето име 

Е-mail